2 oct 2008, 10:20

Кръст 

  Poesía » De amor
396 0 3
 

                КРЪСТ

 

 

Пак хвърля сянка

                               черен гарван -

кръст на нашата раздяла -

бич на дните ми самотни.

Луд съм по тебе,

                              Гургулице бяла!

Как гнездо да поделим?

В него сте отдавна двама.

Кръжат крилете уморени.

Няма клон за мене!

                              Няма дом за мене!

Падам,

                   Гургулице.

Ласките си дай!

За мене клон ще бъдат.

 

             Гургулице бяла!

 

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??