8 oct 2015, 23:49

Кръстопът 

  Poesía » De amor
711 0 6

Ти лъжеш за пореден път

и за пореден път го зная-

една съдба на кръстопът

заспива в детската си стая.

А аз безсилна пак стоя

и нямам сили да се боря!

Къде? А може би кога?-

престанах вече да съм твоя.

 

Прекрасно всичко ти личи,

миришеш на поредна обич.

И както сто пъти преди

кълнеш се, че без мен не можеш!

Къде да тръгна? Помогни ми!

Веднъж за винаги признай

че аз за теб съм просто име..

А всяка обич има КРАЙ !

 

© Рая Саварева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??