16 mar 2010, 12:38

Кръстопътища 

  Poesía » Otra
477 0 0

КРЪСТОПЪТИЩА

 

кой опъна между човките

мокрия черен колан

глъбините зашушнаха че

стрили сизифов камък на пясък

и обърнали часовника

 

капе върху главите

мравки полазват гръбнака

може би ще засъхне по очите кръвта...

щом припали от нея

изгревът ще отприщи в коловоза си

червената песен

 

както пилот в своята кабина

вятърът още разпитва

петната в изпръхващата си същност

кръстосват полета металните птици

в телата ни

 

 

 

© Диана Павлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??