20 nov 2013, 20:48

Кръстове 

  Poesía
426 0 0

Този кръст е мой.

Не се плаши.

Даден ми е.

После ще го вземат.

Тих си остани.

Заслушай се

във тая тишина -

дано се утешиш.

Твоят кръст

не беше лек.

Със него се спасих.

Сега се облегни

на моя.

© Кирилка Пачева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??