27 ene 2024, 9:52

Куче, дръж! 

  Poesía » Parodias
211 7 18

Куче, дръж! Не ми харесва този. 
Диша тежко. Дразни ме. Да спре.
Куче, дръж! Не ми харесва онзи. 
Знам ли... Крив е. Има и шкембе. 

 

Куче, дръж! Мирише ми на рози.
Не понасям този аромат. 
Куче, дръж. Какви са тези пози. 
Бързо всички искам да пълзят 

 

Куче, спри! Че никой не остана. 
Няма кой сега да не търпя.
Куче, плюй! Обичам да си мразя. 
Поне един върни да разгневя. 

© Виолета Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??