9 dic 2022, 21:15

Кучешки мисли 

  Poesía » Filosófica
466 1 2

В тълпата съм пионка.
Край мен сноват царици.
Аз бяла съм болонка
в човешките редици.
Те мълчаливо крачат.
Вървят, дори не лаят.
Какво е да си куче,
не искат и да знаят.
Дали се галят, гушкат,
с кого ли си играят?
Живеят май наужким.
Боли ги, но си траят.

© Георги Стоянов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??