9 дек. 2022 г., 21:15

Кучешки мисли 

  Поэзия » Философская
467 1 2

В тълпата съм пионка.
Край мен сноват царици.
Аз бяла съм болонка
в човешките редици.
Те мълчаливо крачат.
Вървят, дори не лаят.
Какво е да си куче,
не искат и да знаят.
Дали се галят, гушкат,
с кого ли си играят?
Живеят май наужким.
Боли ги, но си траят.

© Георги Стоянов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??