4 ene 2008, 15:11

кукла 

  Poesía » De amor
526 0 1

Мисля си за куклата.

Която ти ми подари.

Която аз обичах.

Повече от всичко на света.

И повярвах в любовта.

На една изгубена душа.

А сега се тръшкам

и рева, че

я няма радостта.

© Стефи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??