19 mar 2010, 21:31

Кукла на конци 

  Poesía » Parodias
846 0 7

 

                                      Ще оцелее

                                      след поредния скандал –

                                      марионетка –

                                      кукла на конци

                                      докрая...

                                      Ще продължи

                                      житейския ритуал...

                                      Дали наистина

                                      отново

                                      го желае?!

                                      Да плаче тихо

                                      и сама да си говори...

                                      Да се самообвинява

                                      ден след ден...

                                      А може

                                      някой

                                      заблуден

                                      да се помоли

                                      да я помилва,

                                      заради

                                      самата нея!

                                      Години

                                      преглъща

                                      обиди и злоба –

                                      изчерпана бе

                                      и спря да лудее.

                                      Ще моли

                                      да избегне

                                      жестоката прокоба

                                      и пак отново

                                      щастливо

                                      да се смее...

© Плами Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Зависи колко са здрави конците!
  • А и кукловодите едни, недодялани, ръцете им груби и грам фантазия нямат!
    По-добре да си хване някой Буратино, но да не е пълно дърво и носът му да е в рамките на разумното... щото и от лъжите боли!
  • Твоята марионетка е... щастливка!Чудесен,новаторски стих!Поздрави
  • Прекрасен стих!
    Поздрави, Плами!
    Подарявам ти усмивки!
  • Твоите рими са скрити. Иначе, не е нужен речник, а просто малко усет за новото
  • ...Кукла на конци
    с която уж се хвалиш ти
    а после пак забравяш на пирона
    или захвърлена в кашона
    живот не вдъхваш в нея вече
    Потъна в забрава малкото човече
    конците бовно му изгниха
    очите с прах му се покриха.
    Плами ето ме жив не кукла,горе главата.
    ТОПЛИНКА ПЛАМИ!!!
  • А може
    някой
    заблуден
    да се помоли
    да я помилва,
    заради
    самата нея!

    Поздрав и от мен!
Propuestas
: ??:??