Ще оцелее
след поредния скандал –
марионетка –
кукла на конци
докрая...
Ще продължи
житейския ритуал...
Дали наистина
отново
го желае?!
Да плаче тихо
и сама да си говори...
Да се самообвинява
ден след ден...
А може
някой
заблуден
да се помоли
да я помилва,
заради
самата нея!
Години
преглъща
обиди и злоба –
изчерпана бе
и спря да лудее.
Ще моли
да избегне
жестоката прокоба
и пак отново
щастливо
да се смее...
© Плами All rights reserved.