17 nov 2011, 17:49

Кукла с Червило 

  Poesía » Para niños
681 0 12

Кукла с червило

 

Купи ми мама кукла.

Със къдрици и синя

рокля на цветя.

Очички има тя 

и мигли от перца.

Червилото взимах

на мама и устните ù начервих.

После моите боядисах

и целувка ù дарих.

Нейните и мойте бузки

лъснаха - червени, като карпузки!

 

 

© Мина Конарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??