5 abr 2019, 8:20

Куклата и Кукловодът 

  Poesía
338 0 1

Аз съм кукла Ти си Кукловод,

Дал си ми Любов дал си ми Живот.

Само Ти си, Който можеш да ме управляваш

и може да се чуди някой, но само Ти си,

Който Сътворил Си Се и Сам Се Осъзнаваш.

 

Така, че виж ме, погледни ме

самотен в ъгъла седя

познал съм Любовта Ти,

но пак не виждам красота.

 

Ти ми даде всичко, даде ми и Любовта,

но моята душа все още усеща празнота.

Прости ми, Господи, прости ми,

че усещам празнота,

благодаря за всичко що ми даваш

дори и да съм сам самичък във света.

© Куни Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??