Аз съм кукла Ти си Кукловод,
Дал си ми Любов дал си ми Живот.
Само Ти си, Който можеш да ме управляваш
и може да се чуди някой, но само Ти си,
Който Сътворил Си Се и Сам Се Осъзнаваш.
Така, че виж ме, погледни ме
самотен в ъгъла седя
познал съм Любовта Ти,
но пак не виждам красота.
Ти ми даде всичко, даде ми и Любовта,
но моята душа все още усеща празнота.
Прости ми, Господи, прости ми,
че усещам празнота,
благодаря за всичко що ми даваш
дори и да съм сам самичък във света.
© Куни Тодоров Всички права запазени