21 abr 2008, 11:43

Кукловоди 

  Poesía
461 0 1
Думи,
желания,
мечти,
мисли,
действия
чертаят
нашето
ежедневие.
Забавно,
но и неприятно
понякога,
сякаш начертано
от някой
незнаен
... човек.
Но не човек
рисува нашите
съдби,
а нещо много по-велико
си играе с нашите души.
Марионетки сме в неговите ръце.
Дали ще можем
да управляваме съдбите си,
дали ще можем
да изпълним мечтите си?
Като пионки в една
игра с измислени герои,
движат ни невидими ръце.
Сякаш завързани с окови
сме ние, не можем да се борим,
не можем да играем,
освен в ролята на играчки.
Безмислено е дори да им
противоречим и тогава
питаме се ние
"Кои сте вие"

© Вили Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??