Кукувиче гнездо
Няма нищо лошо в това,
любовта ни да спре в улица глуха.
Даже радост трябва да изпълва наш'то сърце,
тъй като те просто не я чуха.
Не е важно да блеснем на всяка цена,
не е важно да блеснем фалшиво,
и да се вмъкнем в даже само едно,
пък било и то кукувиче гнездо.
Дано господ ви даде сили,
да търсите вечно доброто,
дано да успеете да отсеете
плявата от сеното!
© Светла Пенчева Todos los derechos reservados
Поздрави и Щастлива 2009 година!