Как ми се иска да не съм те срещала,
че всяка дума в гърлото горчи
Душата ми притискаш в свойте клещи,
и искаш като в гроб да замълчи.
Дано да пукнеш скоро аз се моля,
че да не тровиш дните ми с обиди.
Щом пукнеш аз курбан ще си заколя
за нов живот мен хич не ми се свиди.
© Таня Гулериа Todos los derechos reservados