1 abr 2009, 12:52

Курбан за здраве 

  Poesía » De humor
703 0 6

КУРБАН ЗА ЗДРАВЕ

Тъй реши си чичо Слави -

курбан за здраве си направи.

Че миналото лето

блъска го с рога телето.

После пък катърът Марко

едва не го уби за малко.

От покрива си чичо пада

и си доста време страда.

Някой каза му: "С курбана

злото бяга във балкана".

Тогаз агънце закла едничко

и подготви бързо всичко.

Още не наредил софрата -

туй разчу се в махалата.

Не свари вино да наточи -

навън опашка се проточи.

И за ужас на тъщàта

се завихри веселбата.

Засвири фолк оркестър стар,

но със нов репертоар.

Кларинетът щом зави,

тъй хорото по спòри.

Всички ядоха и пиха...

някои се даже сбиха.

На един му пукнаха главата,

изпотрошиха и стъклата.

На двора ножове лъснàха -

само дет не се изклаха.

Инфаркт получи чичо Слави...

може да не се оправи.

Уж за здраве бе курбана,

а тя работата каква стана?

 

 

ЧЕСТИТ ПЪРВИ АПРИЛ НА ВСИЧКИ!!!

Нека смехът и веселието изпълват дните ви!!!

 

 

 

© Наско Енев - РИМПО Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??