27 mar 2015, 23:54

Кутия 

  Poesía » Otra
568 0 0
Кутия
Колко асоциации предизвиква тя у вас?
Кутия за обувки?
Кутия бонбони?
Музикална кутия?
Кутия със спомени?
Носят ли тези различни кутии различни емоции у вас?
Помниш ли обувките, които си купи за завършването?
Пазиш ли кутията?
Помниш ли бонбоните, които той ти подари на първата ви среща?
Пазиш ли кутията?
Помниш ли музикалната кутийка, която родителите ти купиха за десетия ти рожден ден?
Пазиш ли я?
Помниш ли тази със спомените, в която с приятелки слагаше снимки и писма от гаджета?
Пазиш ли кутията?
Те са част от теб, нали?
Е, иска ли ти се да ги беше запазила?

© explose Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??