13 feb 2008, 14:54

Кутията 

  Poesía
546 0 6
Кутията


Отварям кутията...
Надежда...
Красива... Плачеща върба.

Вяра...
През заскреженото стъкло
ме чака...
Мечта... Усмивка...

Любов...
Солена... Бляскава...
Сълза...

Превърни се в безвремие...
Улови... мечтата...

За мен...

© Дани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??