Кварталната супер звезда
Ти си кварталната супер звезда,
на даскало кацаш с нова кола.
Животът ти е напра'о мечта...
По дяволите! К'ва жена!
Аз ходя с изтъркана фуражка,
а ти с мно'о яка бяла прашка.
Бейби, ти си кукла на конци,
но ме подлудяваш, разбери!
Ти ми грабна сърцето
и го извиси сред небето.
Ти запали любовта
и както Ванко 1 - запази вечерта!
Не слушай ваш'те, не слушай тях!
Нека тая нощ сториме грях!
Нека ня'ъ преструвки,
а на искрени целувки!
К'во?! Да ня'ъ проблем!?
Не забравяй, че съм гамен!
Ше звънна на мойте хора
и ше взривим на он'ва копеле балкона.
И въпреки, че не съм от твойта класа,
аз съм от различна раса.
Не съм „кварталната супер-звезда",
но ши те направя истински-щастлива жена!
Nick Dracula
© Антон Городецки Todos los derechos reservados