1.09.2007 г., 13:51 ч.

Кварталната супер звезда 

  Поезия
562 0 0

Кварталната супер звезда


Ти си кварталната супер звезда,

на даскало кацаш с нова кола.

Животът ти е напра'о мечта...

По дяволите! К'ва жена!


Аз ходя с изтъркана фуражка,

а ти с мно'о яка бяла прашка.

Бейби, ти си кукла на конци,

но ме подлудяваш, разбери!


Ти ми грабна сърцето

и го извиси сред небето.

Ти запали любовта

и както Ванко 1 - запази вечерта!


Не слушай ваш'те, не слушай тях!

Нека тая нощ сториме грях!

Нека ня'ъ преструвки,

а на искрени целувки!


К'во?! Да ня'ъ проблем!?

Не забравяй, че съм гамен!

Ше звънна на мойте хора

и ше взривим на он'ва копеле балкона.


И въпреки, че не съм от твойта класа,

аз съм от различна раса.

Не съм „кварталната супер-звезда",

но ши те направя истински-щастлива жена!


       Nick Dracula


© Антон Городецки Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??