Смея се, сълзи текат и усмивката ми грей,
как ми е, да ме питай дори не смей!
Не знаеш, колко трудно е да заспя,
и те търся, но не си дори в съня…
Рухвам кратко, после пак в екстаз,
Представям си - мен…теб…нас!
Озари ме пак със светлина,
докосни ме, придай ми топлина!
Надеждата така и не умира,
Душата ми трепери неусмирима!
Тръгвам, спирам и се връщам пак,
понякога си мисля, че съм глупак!
До вчера аз не можех да обичам,
а сега с гордост го изричам!
„Винаги ще бъдеш там, където никой друг не успя да се озове“…
© Явор Todos los derechos reservados