17 may 2011, 21:22

Къде остана ти, любов народна 

  Poesía » Civil
582 0 0

Къде остана ти, любов народна,

в чии ръце издъхна?...

Така ли бързо в сърцата ни изсъхна...

Къде да те намерим?

С какво да те събудим?

Дали не е късно патриота да пробудим?!

© Софийската Софиянка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??