May 17, 2011, 9:22 PM

Къде остана ти, любов народна 

  Poetry » Civilian
581 0 0

Къде остана ти, любов народна,

в чии ръце издъхна?...

Така ли бързо в сърцата ни изсъхна...

Къде да те намерим?

С какво да те събудим?

Дали не е късно патриота да пробудим?!

© Софийската Софиянка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??