17.05.2011 г., 21:22 ч.

Къде остана ти, любов народна 

  Поезия » Гражданска
577 0 0

Къде остана ти, любов народна,

в чии ръце издъхна?...

Така ли бързо в сърцата ни изсъхна...

Къде да те намерим?

С какво да те събудим?

Дали не е късно патриота да пробудим?!

© Софийската Софиянка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??