8 oct 2009, 18:09

Къде си? 

  Poesía » De amor
682 0 4

Къде си, когато сама се събуждам?
Къде си, когато с някой ми се говори?
Къде си, когато пожелават ме чужди?
Къде си, когато съм толкова твоя?

Къде си, когато от нерви треперя?
Къде си, когато нещо ново се случва?
Къде си, когато насън не мога да те намеря?
Къде си, когато не мога да съм повече същата?

Къде си, когато аз съм винаги там
и чудил ли си се защо ме имаш?
Къде съм? Коя съм? Вече нищо не знам.
Вечно те няма, а някак всичко ми взимаш.

08.10.2009г.
гр. Плая Дел Инглес

© Събина Брайчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Любовната поезия определено ти се получава. Мисля, че всеки намира себе си в стиховете ти. Поздравления!
  • За съжаление - много познато, силно и болезнено чувство.
    Поздравления за начина по който си го написала!
  • Усетих болка!Силен, много силен стих!Поздрав!
  • хубав стих
Propuestas
: ??:??