20 may 2010, 0:26

Къде си? 

  Poesía » De amor
527 0 0

За тебе е моят стих!
За тебе са моите мечти!
За тебе е всяко стръкче цвете!
За тебе е всяко нежно докосване!
За тебе аз мечтая,
но къде си ти?
Ти си

само в моите несбъднати мечти!
Ти към мене,

може би,

пътуваш отдалече,
но дали

ще стигнеш при мене ти?
Аз те чакам!
Но

не зная
дали

друга ще срещнеш ти?
Ти си

моята загадка,
една несбъдната мечта!
Която ще остане сама,
само с моя шепот:
-Къде си ти?

   Пенка Петрова

© Пенка Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??