3 mar 2010, 21:53

Къде си? 

  Poesía » De amor
451 0 1

Къде си ти сега?

Къде си, когато имам нужда от подкрепата ти?

Къде си? Защо се чувствам толкова самотна?

Защо се стигна до тук -

бяхме неразделни, а сега -

толкова далеч  един от друг.

Искам те...

Искам  да си винаги до мен -

пак да ми се усмихваш,

пак да ме целуваш и прегръщаш.

Виждам... и на теб не ти е леко.

Поглеждаш ме тъжно, толкова нещастно...

Животът ми е празнота,

без теб животът няма смисъл.

Подавам ръка,

но не мога да хвана твоята.

Стош пред мен,

ала не мога да те прегърна.

Навсякъде те нося със себе си -

ти си в моето сърце.

 

 

© Емануела Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??