6 jun 2007, 19:42

Къде си  

  Poesía
811 0 1
Любими мой, къде си?
Защо отново самотна
на тъжния прозорец
за тебе пак се аз оглеждам?

Любов моя съкровенна,
кажи къде си?
Не искам да се лутам вече
през болката за да те намеря.

Кажи ми кой е пътя
към твоето сърце?
Как до теб да стигна,
без отново да се нараня?

Да те намеря искам аз,
да обикнеш всичко в мен.
Пред тебе аз ще се разкрия
такава, каквато аз се знам.

За тебе моята душа копней.
Ела при мен сега,
докато все още има с какво
да те обикна!

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??