Jun 6, 2007, 7:42 PM

Къде си  

  Poetry
826 0 1
Любими мой, къде си?
Защо отново самотна
на тъжния прозорец
за тебе пак се аз оглеждам?

Любов моя съкровенна,
кажи къде си?
Не искам да се лутам вече
през болката за да те намеря.

Кажи ми кой е пътя
към твоето сърце?
Как до теб да стигна,
без отново да се нараня?

Да те намеря искам аз,
да обикнеш всичко в мен.
Пред тебе аз ще се разкрия
такава, каквато аз се знам.

За тебе моята душа копней.
Ела при мен сега,
докато все още има с какво
да те обикна!

© Ели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??