2 feb 2007, 11:23

Къде си, омайнице? 

  Poesía
1005 0 21

Къде си, омайнице, дето плени ме?

Внезапно изчезна. От мене се скри.

И дума не каза. Край мене премина.

Сърцето без тебе пак тук ще тъжи.

 

Омайнице мила!  Защо ме измъчваш?

Обичаш шегите. Къде си сега?

От нейде ме гледаш, на други се случваш.

И пращаш усмивка към мойта тъга.

 

Омайнице мила! Аз щом те намеря,

не ще те изпусна от свойте ръце.

И знай ще покрия, омайнице моя,

със нежни целувки туй хитро лице.

 

© Христо Костов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??