Feb 2, 2007, 11:23 AM

Къде си, омайнице? 

  Poetry
997 0 21

Къде си, омайнице, дето плени ме?

Внезапно изчезна. От мене се скри.

И дума не каза. Край мене премина.

Сърцето без тебе пак тук ще тъжи.

 

Омайнице мила!  Защо ме измъчваш?

Обичаш шегите. Къде си сега?

От нейде ме гледаш, на други се случваш.

И пращаш усмивка към мойта тъга.

 

Омайнице мила! Аз щом те намеря,

не ще те изпусна от свойте ръце.

И знай ще покрия, омайнице моя,

със нежни целувки туй хитро лице.

 

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??