Щъркелите се завърнаха,
ала теб те няма, мила!
В кръчмата вече повърнаха-
ти къде си се покрила?
Сьомгата-и тя назад
връща се със всичка сила.
Бия на карти със валат-
ти къде си се покрила?
Даже блуден син се връща,
търси майчина закрила.
Кола заложих си и къща-
ти къде си се покрила?
Затворникът жена си нежно
прегръща, и от друг родила.
Аз фалирах безнадеждно-
ти къде си се покрила?
След поредната издънка
ще ми викат май ,,дебила".
Дворно куче ще съм вънка-
ти къде си се покрила?
© Георги Янков Todos los derechos reservados