Jan 17, 2024, 8:19 AM

Къде си се покрила? 

  Poetry » Humour
251 0 0

Щъркелите се завърнаха,

ала теб те няма, мила!

В кръчмата вече повърнаха-

ти къде си се покрила?

 

Сьомгата-и тя назад

връща се със всичка сила.

Бия на карти със валат-

ти къде си се покрила?

 

Даже блуден син се връща,

търси майчина закрила.

Кола заложих си и къща-

ти къде си се покрила?

 

Затворникът жена си нежно

прегръща, и от друг родила.

Аз фалирах безнадеждно-

ти къде си се покрила?

 

След поредната издънка

ще ми викат май ,,дебила".

Дворно куче ще съм вънка-

ти къде си се покрила?

© Георги Янков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??