10 oct 2013, 17:53

Къде си ти 

  Poesía » Otra
603 0 1

Обичам те, кажи ми къде си ти,

всички те искат,Чу ли! Ти разбери,
а знаеш ли обаче колко боли,
искам те, запомни, запомни,
говори и не ме лъжи.
 
Не, Не, няма не искам,
ще си лягам с тебе нощем.
Не, Не, няма не искам,
ще се будя с тебе сутрин.
Не, Не, няма не искам
твоят глас ще чувам нощем.
Не, Не, няма не искам,
чу ли, запомни.
 
Защо мълчиш, кажи ми ти,
очите ми ме карат да забравя,
но сърцето ми тупти,
ти говори, не ме лъжи отново
или ми прости, чуваш ли.                

© Ники Даскалов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Това е текст по песента на Борис Солтарийски, който написах и изпратих в Шоуто на Слави и силно се надявам да го удобрят! Поздрави на всички!
Propuestas
: ??:??