11 nov 2008, 20:25

Къде съм? 

  Poesía » Otra
616 0 2

Какво виждам?
Какво чувам?
Какво чувствам?

Нищо... Празнота...
Съзнанието...
Неясното...
Необикновеното...
Любовта. Къде е?
До теб и навсякъде!
Огледай се!
А после нагоре...
Хиляди звезди!
Къде съм аз?
В средата, някъде в покрайнините.
Животът обля ме в своите цветове.
Историята истинска е...
Винаги се сбъдва...
Хилядите светове в хармония...
Бяла светлина...
Небето в необяснимата агония...
Денят отива си... отива си нощта.
Страстта е тук...
Искрена...
Истинска е самата тишина.
Виждам тъмнина...
Чувам тишина...
Чувствам Вселената и Любовта!

© Иван Петров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??