28 ene 2018, 20:27

Където има дим, има и огън 

  Poesía » Verso libre
869 0 1

Където има дим, има и огън.

Поне така казват.

Ти стоиш срещу мен,

а димът между нас

замъглява разсъдъка ми

и започвам да се питам

дали вярвам в поговорки...

© Мадлен Аспарухова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??