11 oct 2009, 20:54

Къдриците на сивия паваж 

  Poesía
493 0 2

   Къдриците на сивия паваж

от вятъра на стъпките

се люшкат.

Видях - тролеят пребледня.

С вратите си изпсува шумно.

Усещам колко съм сама.

Детето ми си купи семки.

И чопли.

После - (искам малко време),

ще кажа нещо. Даже ще го плесна.

© Мария Илиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??