6 dic 2020, 17:23

Към... 

  Poesía
250 0 0

                                                              чрез човещина

                                                    и обич — към духовност

                                                                 и виделина

 

                                          .............................................................

 

                                                             разновидност:

 

                                                            към духовност и

                                                      виделина — чрез обич

                                                                и човещина

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??