17 dic 2023, 0:04

Към..... 

  Poesía » Civil
115 0 0

Към....

 

Недей да палиш свещи да горят!

Недей молитви тихо да шептиш!

Аз зная, раните ще те болят!

От болка иска ти се да крещиш!

 

Но всичко е напразно, разбери!

В съня ти като сянка аз ще идвам!

Не искам зарад мен да те боли!

Не искам, даже много да ти липсвам!

 

Исках с тебе дом да изградя,

красив и слънчев, точно като тебе!

Но времето не стигна! Не успях!

Съдбата с мен мечтите ми погреба!

 

Сега съм вече в по-добрия свят!

Пеят птички, нежно чуруликат!

И Ангели наоколо летят!

Ала на мене ми е безразлично!

 

Защото с мен е моята душа,

ала сърцето ми при теб остана!

Там, при теб на грешната земя!

Не искам да се мъчиш, че ме няма!

 

С пълни шепи ти живот греби,

той един е! Втори шанс не дава!

А за мене просто не скърби!

Много, много исках да сме двама!

 

Ти не спирай! Просто продължи!

Трудно ще е , но не се предавай!

Не показвай колко те боли!

И сама какво да е решавай!

 

Недей да палиш свещи да горят!

Недей молитви тихо да шептиш!

Зная, раните ще те болят!

Но свиквай! Просто трябва да търпиш!

 

16.12.2023 г.

© Георги Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??