Към....
Недей да палиш свещи да горят!
Недей молитви тихо да шептиш!
Аз зная, раните ще те болят!
От болка иска ти се да крещиш!
Но всичко е напразно, разбери!
В съня ти като сянка аз ще идвам!
Не искам зарад мен да те боли!
Не искам, даже много да ти липсвам!
Исках с тебе дом да изградя,
красив и слънчев, точно като тебе!
Но времето не стигна! Не успях!
Съдбата с мен мечтите ми погреба!
Сега съм вече в по-добрия свят!
Пеят птички, нежно чуруликат!
И Ангели наоколо летят!
Ала на мене ми е безразлично!
Защото с мен е моята душа,
ала сърцето ми при теб остана!
Там, при теб на грешната земя!
Не искам да се мъчиш, че ме няма!
С пълни шепи ти живот греби,
той един е! Втори шанс не дава!
А за мене просто не скърби!
Много, много исках да сме двама!
Ти не спирай! Просто продължи!
Трудно ще е , но не се предавай!
Не показвай колко те боли!
И сама какво да е решавай!
Недей да палиш свещи да горят!
Недей молитви тихо да шептиш!
Зная, раните ще те болят!
Но свиквай! Просто трябва да търпиш!
16.12.2023 г.
© Георги Иванов Всички права запазени