24 nov 2006, 21:44

Към себе си 

  Poesía
532 0 0
КЪМ СЕБЕ СИ

Прости ми за изгубеното време;
прости ми за годините-
мъртвородени от живота ми,
ако можеш да простиш
безплодността фатална
на мечтите ми-илюзия.
Всичко мина в опит вечен
за химеричен
камък
философски...
и той се оказа надгробен!
Почит последна
и надпис-
не толкоз подробен...

© Аз С Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??