18 abr 2014, 19:40

Към теб 

  Poesía
486 0 2

           КЪМ ТЕБ

 

Сто моста към тебе прокарах.

По единя минах само веднъж.

Стълба към небето ти дадох,

но не станах любимия мъж.

 

По мостовете минаха други лица.

По стълбата други ходиха в рая.

Там бяха щастливи като деца,

още защо те обичам не зная...

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??