Apr 18, 2014, 7:40 PM

Към теб 

  Poetry
485 0 2

           КЪМ ТЕБ

 

Сто моста към тебе прокарах.

По единя минах само веднъж.

Стълба към небето ти дадох,

но не станах любимия мъж.

 

По мостовете минаха други лица.

По стълбата други ходиха в рая.

Там бяха щастливи като деца,

още защо те обичам не зная...

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??