Мисли недовършени,
думи недоизказани,
погледи несрещнати,
лица непогалени,
устни нецелунати,
ръце недокоснати,
тела неслети!
Само сърцата ни бият в едно
и душите ни слети,
се реят във Вселената - бездна!
Търсят любов!
© МИСИЯ Todos los derechos reservados
Поздрав!