18.11.2008 г., 10:50 ч.

Към теб 

  Поезия » Любовна
577 0 4

Мисли недовършени,

думи недоизказани,

погледи несрещнати,

лица непогалени,

устни нецелунати,

ръце недокоснати,

тела неслети!

Само сърцата ни бият в едно

и душите ни слети,

се реят във Вселената - бездна!

Търсят любов!

 

© МИСИЯ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??