15 oct 2019, 20:40

Къртица да прогледне... 

  Poesía » De amor
510 2 2

След теб заключих се. Завинаги. 

Домът. Душата си. Едно сърце. 

Не искам никой в мене да се скита! 

Да бъда крепост в нечии ръце... 

И този път ще се загубя повече. 

Дотолкова, че мракът да е светлината ми. 

Там някъде ще я убия тази обич, 

като прогледнала къртица под земя. 

Недей! Недей назад да се обръщаш! 

Заключено е. Няма ме от днес... 

От мене тръгнат ли си – няма връщане! 

Абонатът вероятно е на нов адрес...

 

Danny Diester 

/Стихопат./

© Данаил Антонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много...много тъжно.Тегне като тежък катинар.
  • Силни думи, като клетва...Едно сърце потъва...Ех, Дани...С толкова несбъдната обич направо си иззидал замък. Все някога на престола ще се възкачи момичето, което е тръгнало да търси изгубени сърца. Остави отворена врата!
Propuestas
: ??:??