14 abr 2007, 2:03

Кървав прах 

  Poesía
796 0 1
 

     Kървав прах


Здрачът пада над света,

гаснат слънчеви лъчи,

мъгла забулва града,

събуждат се нощни души.


Улиците бавно опустяват,

светлинките гаснат една по една,

създания на мрака се явяват,

приветствайки кървавата луна.


Нов живот се заражда,

нов живот, по-съвършен.

Човешки страх той поражда

и копнее за кръв, настървен.


Вампирите са деца на нощта,

те са съвършената раса.

Най-чаровни на света

от най-висшата класа.


Хранят се с простосмъртни глупаци,

живеят за дяволски вкусната кръв.

И хората - тези тъпаци

биват убивани с адски-чудовищна стръв.


Вампирите обичат нощта,

обичат да няма звезди.

Те не признават любовта

и имат малко мечти.


Каквото си искат - постигат!

Няма кой да ги спре.

Нощния вятър настигат

и политат в черното небе.


Но ето, че изгревът настъпва.

За простосмъртните спасителния час.

И нощта, победена, отстъпва,

отстъпва вампирската страст.


Хора, радвайте се на деня,

но не забравяйте това,

че ще дойде пак нощта

и ще изгрее кървава луна!


Ще станете вампирска плячка,

ще треперите пред две пурпурни очи,

ще сте кървава играчка

И НЯМА КОЙ ДА ВИ СПАСИ!



     Nick Dracula




© Антон Городецки Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??