Късче кехлибар
В късче кехлибар бих вградил
само сълзичка нежност.
Настръхнала капчица светлина
в тишината онемяла
от вричане... в обичане.
Есенен залез златен,
късче сладка зрялост
става този кехлибар,
когато сълзичката
се слее с капчица любов
и наедрее в... безвремие.
©Ванко Николов (Starkmaster®vn)
© Ванко Николов Todos los derechos reservados