16 ago 2013, 21:07

Късметът в живота 

  Poesía » Filosófica
399 0 1

Късметът дарява кристални сълзи

за всеки напразно пропуснат шанс,

животът винаги бърза, той не пълзи

и не предвижда никакъв толеранс.

 

Животът на всеки има свой недостатък,

защото е ефимерен времеви период,

а късметът следи този срок кратък –

почти във всеки един негов епизод.

© Никица Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??